.

.

TOTS 21


catllar.esglesia2
Des del passat mes de març tots els comerços i les activitats que es fan des de l’Ajuntament o entitats les trobareu a l’app Gprovincia amb una clara aposta del consistori per tal de potenciar El Catllar a les xarxes socials i eines digitals.

Així, a l’app Gprovincia es podrà trobar a partir d’ara, a més dels punts d’interès que ja estaven inclosos, els comerços com Ca la Rita o l’Agulla Dolça, allotjaments rurals com Molí Cortadas, restaurants i bars com Bar Cooperativa Elena o l’Agro-botiga, empreses com Minitarraco. En total vora una vintena de negocis del poble tenen el seu espai a l’app on estan geolocalitzats, amb descripcions i imatges de la seva activitat i amb tres idiomes (català, castellà i anglès).

A més, també s’inclouen ofertes de diversos comerços o establiments per tal de fer més atractiva la seva activitat als visitants, com descomptes, ofertes, ….

A més, també es donen a conèixer les activitats que es realitzen al Catllar, organitzades tant per l’Ajuntament com per entitats locals, amb un atractiu turístic important.

Les xarxes socials seran l’altre canal de promoció pel qual es donaran a conèixer aleatòriament tots els establiments amb una acurada segmentació per arribar al públic objectiu al qual va dirigida la seva activitat.
Aquesta iniciativa de l’ Ajuntament del Catllar té l’objectiu de potenciar El Catllar com a municipi turístic i donar a conèixer tots els seus actractius als seus visitants.

Gprovincia, és una eina que sociabilitza la provincia de Tarragona a través dels ajuntaments i negocis que la integren mitjançant les noves tecnologies: App, Xarxes Socials, Blog, Vídeo