.

Programa d'actes per a la inauguració

Programa d'actes per a la inauguració

Més de vuit anys després de néixer, el Casal Popular Sageta de Foc canvia de local i inicia un nou projecte amb més espai i més associacions. Aquest dissabte la inauguració donarà el tret de sortida a una programació plena d’activitats. Els dos primers actes seran la presentació a Tarragona de Ràdio Terra i del llibre “Paraules per a Gaeta”, de Cesk Freixas

Colles de cultura popular, ball social, dinar, contacontes, cançó d’autor, ball folk i més música, això és el que acompanyarà la inauguració del Casal Popular Sageta de Foc aquest dissabte a partir de les dotze del migdia i fins a mitjanit. El nou local, ubicat al carrer de la Nau número 11, acollirà un bon nombre de xerrades, tallers, cursos i activitats, així com totes les associacions que el fan possible. Se seguirà, així, amb la trajectòria ja consolidada d’un espai que s’ha demostrat necessari per a la ciutat, però que es renova per arribar a tot tipus de gent que pugui estar interessada en la transformació social mitjançant la participació ciutadana.

Dissabte a les dotze del migdia es farà el brindis de comiat al Casal “vell” i tot seguit una cercavila recorrerà els carrers de la Part Alta abans d’un recital de poesia a càrrec de l’Escola de Lletres. A un quart de dues, TGN Swing promourà el ball social al ritme de Los Feos, i a partir de dos quarts de tres hi haurà el dinar popular, els tiquets per al qual ja es poden comprar al mateix Casal. Ja a la tarda, un contacontes per a adults i un cantant seran l’avantsala del ball folk amb la Cobla Improvisada i la continuació de la “Barretina Freestyle”, també amb DJ Luna & Lioness meeting i DJ Taró. Durant tot el dia, a més, pintaran el primer mural del Casal amb l’il·lustrador Joan Turu i es podrà visitar una exposició dels seus dibuixos.

Tot plegat serà el tret de sortida a una programació estable d’activitats dins i fora del mateix Casal, amb cursos i tallers, com ara ioga, classes de repàs, cant coral, xerrades, tallers de mitja, d’ofimàtica, d’origami, de manualitats i de creació literària, passis de pel·lícules, tornejos esportius, balls llatins, etc. En aquest sentit, animen a tothom qui vulgui a participar del projecte. Els dos primers actes post-inauguració seran el dia 19 de febrer a les vuit del vespre i el 26 a les set, amb la presentació del projecte radiofònic LaRàdio.cat (Ràdio Terra) i del llibre “Paraules per a Gaeta” de Cesk Freixas, respectivament.