.

.

TOTS 21


Un moment de la jornada inaugural del nou local

La inauguració del nou Casal Popular Sageta de Foc, aquest cap de setmana passat, va ser un punt de trobada de moltes entitats i persones relacionades amb la cultura popular, literària i musical tarragonina, per tal de donar la benvinguda a aquest nou espai. A partir d’ara, inicia una programació repleta d’activitats que comença dimecres amb la presentació de laRàdio.cat a les vuit del vespre.

Després de vuit anys al carrer Trinquet Vell, el Casal Popular Sageta de Foc es muda per aconseguir més espai al carrer de la Nau, i, així, organitzar una programació estable d’activitats de tot tipus: tallers, xerrades, cursos… Nombroses entitats van participar en la cercavila que s’hi va organitzar, com són TGN Swing, els Feos, els Gegants del Casc Antic, el Bou de Valls, la Vedella de Reus, els Batukats del Bolet, el Grup de gralles la Virolla, el cantautor Xavier, la Cobla Improvisada.

Amb la nova seu situada al número 11 del carrer de la Nau, obre ja de manera pública de dimarts a dissabte oferint també sopars. En els propers mesos, habilitaran la sala contígua al bar per tal de poder-hi realitzar les activitats, que mentrestant seran al menjador. Per tal de fer possible aquest projecte social, des del Casal s’anima tothom qui vulgui a formar-ne part, ja sigui fent-se’n sòcia o integrant-hi la seva associació/entitat.

Les primeres activitats seran aquest dimecres 19 a les vuit del vespre amb la presentació de laRàdio.cat/Ràdio Terra, i dimecres 26 a les set amb Cesk Freixas i el seu primer llibre ‘Paraules per a Gaeta’. Alhora, tothom qui s’hi passi, fins al 8 de març, podrà visitar l’exposició de dibuixos de Joan Turu, un artista que ja ha obsequiat el Casal amb un mural a l’entrada.