.

La fira comptarà amb un total de 18 parades de llibres, roses i artesania i estarà acompanyada d’un ampli programa d’activitats per a les famílies. Foto: Cedida

L’espai firal del carrer Marquès de Tamarit tornarà a convertir-se en l’epicentre de la celebració de la Diada de Sant Jordi a Altafulla el pròxim dimarts, 23 d’abril, amb un total de 18 parades de llibres, roses i artesania amb motiu de la jornada, així com d’entitats locals, partits polítics i la participació d’autors locals que signaran les seves publicacions. L’horari de la fira serà de 10 a 20 hores.

L’Ajuntament d’Altafulla, a través de les regidories de Cultura i Educació, encapçalades per les edils Gemma Maymó i Eva Martínez, respectivament, han organitzat un ampli programa d’activitats per a les famílies.


Altres notícies:


Aquest és el programa d’actes:

17:00h. Lliurament de premis del concurs literari de les escoles a l’escenari de la fira.

17:30h. Espectacle de contacontes amb la companyia Traüt espectacles, davant de l’escenari.

19:00h. Assaig obert dels Castellers d’Altafulla.

Al llarg del dia. Presentacions de llibres i signatures d’autors locals i del Baix Gaià a l’estand de la Biblioteca:

Matí: Cristina Pallàs, Albert Pardo, Hugo Folk, Imma Vallmitjana, Pere Inglés, Edu Cubero i Edmon Amill.

Tarda: Pepi Miró, Luca Sanmniatelli, Jordi Suñé, Fernanda Quintana, Víctor Fernández, Rosalia Ciuró i Cristina Pallàs.

Quant a les parades que hi participaran seran Alnatur, Biblioteca, Altafulla Ràdio, Centre d’Estudis, Diana García, Etcètera Associació Cultural, Garden Gaià, Mans per l’Acció Solidària, Mariscal Sarroca, Montse i Paquita Blanch, Regal i Paper, Ateneu de Dones, Núria Calvet, Castellers d’Altafulla, Alternativa Altafulla, Convergents, l’EINA i Junts per Altafulla.

Altafulla Ràdio, en directe des de la fira

L’emissora municipal Altafulla Ràdio romandrà a l’espai firal de Marquès de Tamarit amb una programació especial en directe durant tot el dia. D’aquesta manera, la ràdio local sortirà un cop més al carrer per celebrar Sant Jordi. En horari de matí els continguts especials començaran a les 10h i s’allargaran fins a les 13h. I a la tarda aniran de 16h a 20h.

Pels micròfons de l’emissora passaran tots els autors locals i de la contornada que al llarg de la jornada s’establiran al taulell de la Biblioteca Municipal així com d’altres que participaran de les parades que organitzaran tant el teixit associatiu com les empreses locals. I de fet, tots aquests negocis i entitats també seran els protagonistes de les set hores de programació radiofònica.  Uns continguts amb la temàtica de Sant Jordi com a eix vertebrador que aniran alternats amb espais més distesos i de tertúlia, per exemple amb la participació dels alumnes de primària de les escoles d’Altafulla, o una secció sobre música romàntica idònia per al dia dels enamorats.

A més a més s’ha de destacar que el programa ‘Carrer Major’, el magazín de tardes coproduït per la Xarxa Audiovisual Local i vuit emissores del territori (Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, La Nova Ràdio de Reus, Ràdio Montblanc, Ona la Torre, Ràdio la Selva, BXC Ràdio i Ràdio l’Hospitalet de l’Infant) s’emetrà en directe des de la fira d’Altafulla, amb múltiples connexions arreu del Camp de Tarragona.