.

El carrer Llevant de Baix a Mar ja va ser peatonal l’estiu passat i la iniciativa va ser ben rebuda. Foto: Cedida

El carrer Llevant, a Baix a Mar a Altafulla, es tancarà a la circulació de vehicles durant la Setmana Santa amb l’objectiu de conciliar el descans del veïnat i fomentar tant la dinamització comercial com l’estil de vida saludable. L’experiència positiva de l’estiu passat ha fet que es torni a repetir la conversió temporal del carrer en illa comercial i de vianants.

El tancament a la circulació de vehicles es farà efectiva a partir del dissabte 23 de març fins el dilluns 1 d’abril, coincidint amb el període de vacances de Setmana Santa. Per tant, no s’hi podrà ni circular ni estacionar els vehicles entre les dates indicades.

Cal recordar que els comerciants comptaran amb tres zones habilitades per a càrrega i descàrrega: una a la plaça dels Vents; una segona, en la intersecció entre els carrers Jovera i Llevant, i una tercera, en la intersecció dels carrers Llevant i del Prat.

D’altra banda, cal recordar al veïnat que podrà accedir als seus habitatges per a càrrega i descàrrega amb un document acreditatiu de veïnatge. Aquesta identificació s’ha de tramitar a la Policia Local d’Altafulla, al carrer Marquès de Tamarit, 16, o bé, per correu electrònic a capplaltafulla@altafulla.cat.