.

Imatge actual del carrer Carles Buïgas de Salou

Avança la remodelació d’un sector clau de Salou. La segona fase de les obres de millora i renovació del carrer de Carles Buïgas està prevista que comenci a finals d’octubre. Serà Tecnología de firmes, S.A. (Tecnofirmes) l’empresa encarregada d’executar les obres.

Abans, però, la planificació de les obres ha estat sotmesa a una sèrie de passos previs, incloent-hi la presentació de tota la documentació requerida per part de l’empresa, l’aprovació del Pla de Seguretat i Salut, la disposició del Pla de Gestió de Residus, i l’ajustament del Pla d’obres segons els requisits dels Serveis Tècnics Municipals.

La durada calculada dels treballs d’execució és de 12 mesos. L’obra té un pressupost total de 4,58 milions d’euros, IVA inclòs. Cal recordar que el projecte està finançat pel “Programa Extraordinari de Plans de Sostenibilitat Turística a les Destinacions (PSTD), any 2021, Eix 2, corresponent a la millora de l’eficiència energètica”; en el marc del ”Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR)”; i finançat mitjançant el “Fons de Recuperació Next Generation EU”.

La segona fase del projecte de conversió en zona de vianants del carrer Carles Buïgas té com a objectiu millorar la infraestructura viària i l’entorn urbà, proporcionant als veïns i visitants una experiència més segura, amable i agradable.

Es preveu que les obres generin una millora substancial en la qualitat de vida dels residents i visitants i contribueixin a revitalitzar aquesta zona força movimentada de Salou.

 

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */