.

.

TOTS 21


Una actuació de la gent gran de Torredembarra

El Carnaval de Torredembarra ha tingut una visió molt especial, a banda dels actes tradicionals. La gent gran del municipi ha celebrat el Carnaval aquest diumenge amb una sorprenent i divertida desfilada de disfresses i posterior festa.

Les més de 60 persones que hi van participar anaven vestides de diferents èpoques: dels anys 20, de la dècada dels 50 i 60, i també dels anys 80 en què hi participaven dos grups: els de rock i el grup de punk. Durant la festa, sota l’atenta mirada d’un públic de més de 250 persones, s’anaven llegint les característiques de cada època i els grups sortien a desfilar amb la cançó que havien escollit; i, al final de l’acte, es va lliurar un obsequi a cada participant.

La regidora de Benestar Social, Francisca Felguera, va mostrar-se gratament sorpresa pel gran espectacle i la diversió que els havien ofert amb tanta il.lusió. Francisca Felguera va afirmar que se sentia orgullosa del dinamisme i el bon ambient que ha adquirit la Llar de Jubilats, fet que demostra l’aposta de l’Ajuntament per la gent gran del municipi, i avui era un exemple més.

Però, també, va destacar que sense l’ajuda de totes les persones que s’hi impliquen i hi participen, així com l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Torredembarra no seria possible.

Aquest acte ha estat una iniciativa de la Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la col·laboració de la gent gran de la Llar de Jubilats i l’Associació de Jubilats i Pensionistes de Torredembarra. Les disfresses han estat elaborades a mà els i pels participants, una tasca laboriosa que s’ha de reconèixer.