.

.

TOTS 21


El Centre d’Atenció Primària (CAP) de Torreforta-la Granja és un edifici de 3.010 metres quadrats de superfície situat al carrer Gomera, 10, del barri tarragoní de Torreforta. El centre es va inaugurar el 1984 i amb el pas dels anys ha estat objecte de diferents reformes i millores. Recentment, s’han acondicionat els espais del Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP), ubicat en la planta baixa, on ocupa uns 250 metres quadrats entre la sala d’espera, la zona d’admissió, les consultes, la sala de personal, els vestidors, els dormitoris i els serveis.

Una imatge interior del CAP de Torreforta

Dins del pla de millora de centres de l’ICS Camp de Tarragona, la intervenció que s’ha dut a terme en els últims mesos, amb una inversió al voltant dels 15.000 euros, ha consistit en la substitució del paviment de les consultes i la renovació del terra de les zones comunes com el passadís i la sala d’espera, l’enderroc de l’antiga rampa d’entrada i la construcció d’una de nova adequada a les necessitats de les persones amb mobilitat reduïda i el pintat de parament vertical i horitzontal i de les portes.

La reforma del CUAP també ha inclòs la substitució de la porta d’entrada per una de nova d’alumini i del taulell de recepció. S’ha renovat la instal·lació elèctrica i s’han col·locat nous sistemes d’il·luminació a l’interior i a la façana de l’entrada. Finalment, s’han canviat diversos equipaments de treball i els bancs de la sala d’espera, s’ha netejat la façana exterior i s’ha renovat la senyalització. Tots els materials utilitzats tant en l’obra com en l’equipament potencien l’estalvi energètic i són respectuosos amb el medi ambient.