.

.

TOTS 21


Cartell de la campanya de l'ANC

L’Assemblea Nacional Catalana de Tarragona torna aquest cap de setmana a reemprendre la campanya de signatura de vots sota el lema ‘Signa un vot per la independència’.

La campanya tindrà lloc dissabte i diumenge vinent, 11 i 12 de gener, en diferents indrets de la ciutat. Els llocs triats són aquests: la coca central de Rambla Nova (a l’altura del Moto Club), la cantonada dels carrers Comte de Rius i August,  la Rambla Lluís Companys (davant El Corte Inglés), la cantonada Rambla Nova-carrer Canyelles, Ramon y Cajal (davant Eroski i Viena), el Serrallo, la plaça de les Cols, Avinguda Catalunya (davant el Camp de Mart-Portal del Roser), la plaça de la Font,  la Rambla de Sant Pere i Sant Pau, al costat del Mercat de Torreforta (només el dia 11) i al costat del Mercat de Bonavista (només el dia 12).

Es tracta de la primera recollida massiva d’aquesta campanya basada en el dret de petició i que es un aval o suport per demanar el govern català faci el possible per arribar a la consulta, i si no pot ser el valida per unes eleccions o declaració unilateral.