.

.

TOTS 21

Nens de Salou, simulant la sortida de la torxa olímpica. Foto: Club Nàutic Salou

Nens de Salou, simulant la sortida de la torxa olímpica. Foto: Club Nàutic Salou

Els ajuntaments de Salou, Cambrils, Vila-seca, Constantí i la Selva del Camp no veuen problemes en el canvi de dates dels Jocs Mediterranis i que aquestes es traslladin al mes de juny de 2018 en comptes de 2017 perquè no tenen altres compromisos en els equipaments on s’hi disputin disciplines. Així ho han confirmat els seus alcaldes a Tarragona21.

En el cas de Cambrils, l’alcaldessa, Camí Mendoza, ha matisat que a nivell organitzatiu no suposa problemes, però “caldrà mirar en detall” el calendari. Cambrils es seu de judo i karate.

D’altra banda, l’alcalde de la Selva del Camp, Josep Masdeu, ha afirmat a aquest digital que “a la Selva ja teníem enllestides les millores, que no eren moltes”. Masdeu ha afirmat sobre el canvi de dates: “Si és per millor, endavant”. La Selva és seu d’esgrima.

Al seu torn, fonts de l’Ajuntament de Vila-seca han afirmat que el canvi tampoc els suposa cap trasbals en no coincidir amb cap esdeveniment remarcable. Vila-seca és seu de ciclisme i lluita.

L’alcalde de Constantí, Òscar Sánchez, ha afirmat que tampoc li afectaria el canvi de dates. Constantí tindrà la disciplina d’halterofília i preveu millores al pavelló municipal per import de 213.000 euros, obres que encara no han començat. Les finança la Diputació i l’Ajuntament. Es tracta de millorar un pavelló que té 15 anys. “La reforma no es fa només per als Jocs, sinó perquè era necessària”, ha dit Sánchez. Ventilació, instal·lació de plaques solars o millores en els vesturis són part de les millores.

D’altra banda, els ajuntaments de Salou (seu de taekwondo i vela) i de Constantí (halterofília) volen estar en la línia que es marqui des de la Fundació Tarragona 2017, que ha convidat ajuntaments i instituciones a la reunió dilluns vinent per abordar la possibilitat que els Jocs Mediterranis se celebrin en 2018 en comptes de 2017, han indicat a Tarragona 2017 fonts dels dos consistoris.

Fonts de l’Ajuntament de Salou han indicat que el consistori vol estar “en la línia” de Tarragona 2017 però prefereix estar amatent als esdeveniments.