.

Davant un auditori totalment abocat a la seva veu i al seu variat repertori, prop de 400 espectadors van quedar meravellats amb l’esplèndida actuació d’Estrella Morente i del seu equip de guitarres, palmes i percussió.

L’auditori Josep Carreras de Vila-seca va acollir, aquest divendres, la quinzena Gala a benefici de la Fundació Josep Carreras Contra la Leucèmia, sota la col·laboració de l’Obra Social ‘la Caixa’. En aquesta ocasió el concert va anar a càrrec d’Estrella Morente. una immensa i pletòrica cantant de flamenc que ha sabut barrejar meravellosament, les influències antigues de la música popular de la seva Granada natal amb les últimes tendències del flamenc del nou mil·lenni.

Davant un auditori totalment abocat a la seva veu i al seu variat repertori, prop de 400 espectadors van quedar meravellats amb l’esplèndida actuació d’Estrella Morente i del seu equip de guitarres, palmes i percussió. Un mestre de la guitarra com José Carbonell, “Montoyita”, fou també ovacionat en diversos moments del concert on la cantant aprofità per homenatjar Catalunya i més concretament el Camp de Tarragona i les seves platges. De fet, en paraules de la mateixa artista, “per a mi és un somni poder cantar a Vila-seca i sobretot en aquest auditori que porta el nom de Josep Carreras”.

Estrella Morente i el seu equip van respondre al clamor del públic amb un bis final i van ser acomiadats dempeus amb una llarga ovació.

La gala benèfica en favor de la Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia no és només un esdeveniment artístic de primer nivell, sinó que cada una de les seves edicions és una mostra més del tarannà solidari de tot el municipi de Vila-seca.

Cal recordar que a banda d’Estrella Morente, en edicions anteriors van actuar les sopranos Nancy Fabiola, Maria Bayo, Ainhoa Arteta, Barbara Hannigan, Isabel Rey, Lynne Dawson, Pilar Jurado i Ofèlia Sala, la contralt Ewa Podles, els tenors Jaume Aragall, Josep Bros, Sergi Giménez i Àngel Òdena, l’Orquestra Simfònica del Vallès i l’Orquestra de l’Acadèmia del Liceu.