.

.

TOTS 21


Imatge del disc 'Un dia per descobrir'

Imatge del disc 'Un dia per descobrir'

‘Un dia per descobrir’ és el nom del tercer disc en solitari del cantautor reusenc XavisS que es presentarà oficialment aquest dijous, 30 de gener, a partir de les 21 hores a la Biblioteca Pública de Tarragona.

El nou treball conté vuit temes en català i dos en italià. XavisS ha comptat amb la col·laboració de diferents músics amics com el compositor mallorquí Miquel Brunet que s’ha fet càrrec de la secció de les cordes, el músic menorquí Bep Marqués o el grup La Porta dels Somnis, on la seva cantant, Virginia,  fa un duet amb XavisS posant la seva veu al tema “Pol”, single de sortida d’aquest disc.

XavisS ha tornat a col·laborar amb l’escriptor Tarragoní Oscar Ramírez Dolcet a l’hora d’escriure les lletres del disc que parlen d’històries quotidianes i personals amb grans dosis de poesia. El disc ha estat produït, gravat i mesclat per Miguel Zanon als seus estudis de Tarragona.

XavisS, va iniciar els seus passos com a músic ara fa quasi dues dècades al front del grup de pop-rock Mai Toquem Junts. Un cop dissolts va iniciar la seva carrera en solitari i va publicar dos discos, “Un petit viatge”(2008) i “Gira el Món” (2011) que varen tenir una bona acollida dins el mercat català. Ara ens presenta el que es el seu flamant tercer treball “Un dia per descobrir”, sense dubte el millor de la seva carrera, i que el consolida com una de les propostes de cançó d’autor imprescindibles al nostre país.

El disc ja és a la venda a Itunes, a la web de la discogràfica Discmedi, a El Corte Inglès, Fnac, MediaMarkt i botigues de discos.