.

El vencedor de quatre Vueltas a España acompanyarà als participants del campus

El vencedor de quatre Vueltas a España acompanyarà als participants del campus

Avui dilluns 18 de març ha tingut lloc al Centre de Convencions de Cambrils Park Resort la presentació oficial de la cinquena edició del Campus de Ciclisme Melcior Mauri Costa Daurada. A l’acte hi han intervingut el regidor d’esports de l’Ajuntament de Cambrils, Josep Maria Vallès, el director del campus, Melcior Mauri, el Cap d’Allotjament de Cambrils Park Resort, Joan Antón, i el director de Cycling Costa Daurada, Jaume Rué.

Aquest campus de ciclisme en carretera està organitzat per l’empresa Cycling Costa Daurada i Melcior Mauri i va dirigit a ciclistes aficionats que vulguin compartir i gaudir de 4 dies de ciclisme en estat pur amb els ex-professionals més destacats en un entorn, uns serveis i unes instal·lacions de primer nivell.

El campus es farà a Cambrils del 28 al 31 de març de 2019 amb Cambrils Park Sport Village com a allotjament oficial i centre neuràlgic i logístic de l’esdeveniment. Aquest complex reuneix les condicions idònies per acollir ciclistes d’arreu del món per fer els seus Stages o concentracions. La Bike Station, gimnàs, SPA, buffet, son alguns dels serveix adaptats als ciclistes que aquest allotjament ofereix.

Roberto Heras, ciclista professional durant 9 anys que va aconseguir guanyar diferents Vueltas a España, s’uneix a l’edició d’aquest any per acompanyar a tots els participants. Participarà activament al campus, tant a les 3 sortides en bicicleta organitzades per grups i nivells com a les xerrades tècniques i conferències que es desenvoluparan a les tardes.

Les inscripcions estaran obertes fins al proper 21 de març i en aquests moments ja son més de 60 els ciclistes inscrits provinents d’arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol, a més d’alguns provinents de França, Irlanda i Anglaterra. Es pot consultar tota la informació i formalitzar les darreres inscripcions al web oficial del campus www.campusmelciormauri.com