.

Vista general del camp de rugbi amb l’anterior gespa. Foto: Tarragona Ràdio

L’empresa responsable de la construcció de l’Anella Mediterrània ha assumit el compromís d’acondicionar, abans de finals del mes de juliol, el camp de rugbi per a la pràctica efectiva d’aquest esport.

D’aquesta manera, un cop revisada aquesta intervenció, s’espera que a finals d’estiu/principis de la tardor els esportistes ja puguin utilitzar la instal·lació, asseguren fonts municipals a Tarragona21.

Pel que fa als vestuaris, s’utilitzaran els del Complex Esportiu de Campclar.

Paral·lelament, tal com va anunciar la consellera d’Esports, Elisa Vedrina, en roda de premsa el passat 28 de febrer  es licitaran obres per valor aproximat de 100.000 € per construir diferents mòduls adjacents (vestuaris, lavabos i una oficina) per donar servei específic al futur camp de rugbi.

El camp de rugbi havia de ser usat ja l’estiu de 2018, però un error en haver-se plantat gespa de jardí el feia impracticable per a la pràctica de l’esport. Posteriorment, el consistori es va comprometre a canviar-lo per gespa artificial.

Això permetrà que el club de rugbi per excel·lència de Tarragona, els Voltors, el puguin usar ja passat l’estiu i abandonin les instal·lacions que fa una dècada usen a les instal.lacions del Complex Educatiu de Tarragona, a l’antiga Universitat Laboral.