.

Les activitats de caire més familair es traslladen aquest cap de setmana a la zona del Camp de Mart. Foto: Cedida

Tarraco Viva tancarà aquest cap de setmana la vint-i-sisena edició a la seva ubicació més habitual: els jardins i l’auditori del Camp de Mart. Al llarg dels dos dies hi ha preparades més de 260 propostes per a tots els gustos i edats, la majoria als peus del passeig Arqueològic, entre les que destaquen les recreacions històriques, els tallers, les activitats gastronòmiques i la fira de museus i llibres.

El Camp de Mart atraurà, d’aquesta manera, milers de visitants de Tarragona i d’arreu amb ganes de gaudir dels últims dies d’aquesta edició, tot i que altres espais del festival, com els monuments històrics o el Moll de Costa, no deixaran l’activitat.


Altres notícies:


Precisament, el Moll de Costa del Port de Tarragona continuarà oferint també durant tot aquest cap de setmana diverses activitats tants als tinglados com als refugis, amb exposicions centrades en la descoberta de la tomba de Tutankamon o en la Batalla de Salamina, a més de diversos monòlegs i xerrades sobre les cultures de la Mediterrània. De fet, aquesta ja especialment exitosa edició de Tarraco Viva té com a tema central el Mediterrani a l’antiguitat.

Per això, l’acte de cloenda es fixarà en el mar Mediterrani com un espai de cultures, trobades i conflictes al llarg dels segles. I ho farà amb un espectacle teatre de nova creació preparat expressament per acomiadar el festival, a càrrec de l’Aula de Teatre de la URV, Zona Zàlata, Ludi Scaenici i La Im.perfecta. Amb aquest es vol donar a conèixer el teatre com un dels llegats culturals més importants que han arribat fins als nostres dies. Aquest acte de cloenda serà el diumenge 26 de maig a les 18h, al Refugi 1 del Moll de Costa, i és d’entrada lliure amb aforament limitat.