.

.

TOTS 21

Una ocasió del Racing de Bonavista. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Imatged’arxiu d’un partit del Ràcing Bonavista (amb equipació negre i verda). Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

El president del Camp Clar, Pedro Manquillo, ha confirmat aquesta tarda a tarragona21.cat que el club ha decidit “donar la baixa avui mateix” a Guillermo, el jugador de l’equip que va agredir a un rival del Racing Bonavista un cop acabat el partit que tots dos conjunts van diputar el passat cap de setmana. Una decisió presa després d’una reunió de la junta directiva i un cop el propi Manquillo parlés amb el seu entrenador. “Jo vaig està al partit però sé molt poc del que va passar després. Només el que m’han explicat”, reconeixia el president, aclaparat per la quantitat de mitjans que s’havien posat en contacte amb ell arran de la notícia avançada en exclusiva per aquest digital el passat diumenge.

Manquillo ha parlat avui mateix amb el seu jugador tot just per comunicar-li que deixava de formar part de l’equip, al qual havia arribat la temporada passada provinent precisament del Ràcing Bonavista. “Ell m’ha dit que el jugador rival el va escopir quan anava a treure una sacada de banda i que li va recriminar l’acció. I que al sortir del camp va voler anar a parlar amb ell i que hi va haver una discusió”. En tot cas, “amb raó o sense raó, i veient els esdeveniments, hem decidit donar-lo de baixa”. Entre d’altres coses perquè el president considera que “un dels objectius del nostre club és portar el bon nom del barri arreu. No volem que hi hagi ningú que ens pugui assenyalar”.

D’altra banda, fons de la federació catalana de futbol han reconegut que no hi ha cap estament que pugui fer res en aquest cas perquè l’agressió es va produir fora del recinte de futbol i seria, per tant, una qüestió entre particulars.