.

ivan-cervantes-o-como-cambiar-el-enduro-por-algo-que-no-asusta-como-el-dakar

Cervantes vol acabar el Dakar Foto:Himoinsa Racing Team

Ja no hi ha final a les arenes del mític llac rosa, ni tant sols aquelles etapes marató a Mauritània, ni el Teneré però el Dakar manté aquella màgia que ara ha deixat l’Àfrica per les arenes de sudamericà. El Dakar com és tradició ha començat amb el començament de l’any i acostuma a ser aquella repte que Thierry Sabine va dibuixar per als pilots més aventurers.  En quinze etapes que enguany recorreran Argentina i Bolívia els pilots hauran de tornar a demostrar no només el seu domini dels cotxes i motos sinó també hauran de tornar a treure les seves millors armes per la navegació.

El paper dels tarragonins al Dakar acostuma a ser testimonial i dels molts que hi han participat pocs cops hem vist a algun tarragoní al capdavant, aquest any, no amb aquesta ambició però sí amb la de veure treure a un tarragoní el cap per algun lloc, l’ex campió mundial d’enduro, el cambrilenc, Ivan Cervantes competirà amb l’equip Himoinsa Racing Team al Dakar.

Cervantes ha reconegut que només vol acabar la prova però l’esperit competitiu del cambrilenc fa que segurament pensi en poder fer un paper descatac a la competició, això sí allunyat dels primers llocs.
Ivan Cervantes deixa l’enduro per agafar la moto de pes del Dakar i començar a combatre a les arenes desertiques d’Argentina i Bolívia per fer-se un nom a la prova.

De moment a l’etapa pròleg es va situar en 23a posició a 22 segons de Joan Barreda guanyador de l’etapa.  Aquest diumenge primera etapa entre Rosario i Carlos Villa Paz després de l’accidentat pròleg on 10 persones han resultat ferides després d’un accident d’una pilot xinesa amb un Mini.