.

Imatge de la tradicional foto de família dels jugadors

Imatge de la tradicional foto de família dels jugadors

Josep Vives, vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, acompanyat d’en Rafael Pinedo, directiu, d’en Diego Ávila, delegat comarcal del Tarragonès, d’en Josep Antón, delegat comarcal de l’Alt Camp, d’en Vicente Sanz, delegat CTA Tarragona i d’en Ferran Garcia, membre comissió executiva CTA Catalunya, han assistit a la presentació del equips del Club de Futbol de La Pobla de Mafumet.

Els vermells han presentat equips a totes les categories, en una cerimònia senzilla on els més de 150 federats han desfilat pel municipal de La Pobla mentre sentien el seu nom per la megafonia i rebien els aplaudiments dels assistents, que han omplert la graderia.

L’acte ha estat conduït pel president del club tarragoní, en Ivan Carrasco, on també ha estat representat el consistori de la mà del seu alcalde Joan Maria Sardà, de na Estefania Serrano, regidora d’esports i dels regidors de govern Llorenç Serrahima i  Martí Miravete.

La celebració ha finalitzat amb la tradicional foto de família, amb la graderia ovacionant els jugadors, en un estadi del tot ple ja que l’acte precedia al partit del primer equip, de la Tercera Divisió Nacional i filial del Gimnàstic de Tarragona, davant del Europa.