.

Arribada dels regatistes al Club Nàutic Cambrils

Arribada dels regatistes al Club Nàutic Cambrils

El Club Nàutic Cambrils ha viscut un primer de maig molt intens. I és que des de ben d’hora d’aquest matí estava preparat per rebre els participants de la Setmana Catalana de Vela. De fet a les 9 del matí es celebrava la reunió de voluntaris, en la qual es repartien les seves samarretes, es recordaven les tasques a realitzar i cadascun anava al lloc que li corresponia.

Bon temps en aquesta primera jornada

Bon temps en aquesta primera jornada

Poc a poc anaven arribant els regatistes, i amb els remolcs anaven col·locant les embarcacions, o bé a Ribera, o a Llevant o a la platja, en el cas dels catamarans.
L’oficina de regates, situada al saló social, ha bullit tot el dia. Allà es formalitzaven les inscripcions, i es repartien les samarretes i les polseretes identificatives.

Davant de l’edifici social s’han fet les medicions de les veles. I en poca estona Ribera estava plena d’Optimists, que han aprofitat el dia per entrenar.

La carpa és un dels punts de trobada, ja que allà s’hi realitzen moltes de les activitats, com reunions, xerrades o concerts. També hi ha els punts dels patrocinadors, amb diferents productes. I bar i gelateria, per poder gaudir de l’ambient ben còmodament.

L’IMOCA, el vaixell escola de la World Race, ha realitzat una sortida al matí i una altra a la tarda, explicant durant dos hores com funciona una embarcació de les seves característiques i com es desenvolupa en una regata que dóna la volta al món.

Concert de “The Puppets”

Concert de “The Puppets”

L’Enric Agud, home del temps de Televisió de Catalunya, ha estat l’encarregat de donar el primer briefing de meteorologia a les set de la tarda a la carpa.

Tot seguit Joaquim Oliva ha donat la benvinguda a tothom, agraint a l’organització la il·lusió amb la qual s’ha preparat la competició, als voluntaris el seu paper essencial i als regatistes, tècnics i acompanyants, sense els quals la Setmana Catalana de Vela no seria possible.

A dos quarts de vuit s’ha fet la xerrada de seguretat per tècnics i acompanyants registrats. I a les vuit ha estat el moment de distensió i festa, amb el Concert de “The Puppets”, una banda de versions que ha tancat la jornada amb molt bon sabor de boca.

/* JS para menú plegable móvil Divi */