.

.

TOTS 21

Irene Benavent, graduada en Art Dramàtic a l’Escola Eòlia, és membre i fundadora de la companyia reusenca ‘Les Artistes Locals’. Foto: Cedida

Durant els mesos de novembre i desembre els alumnes de l’Institut Gabriel Ferrater de 1r de Batxillerat de les Arts Escèniques realitzaran un taller de dansa i improvisació de la mà de la coreògrafa, ballarina i actriu Irene Benavent. L’activitat, programada dins de les assignatures de Llenguatge i pràctica musical i Arts Escèniques, es realitza en col·laboració amb l’Associació ‘L’Artista va a l’escola’, que subvenciona el projecte.

Irene Benavent, graduada en Art Dramàtic a l’Escola Eòlia, és membre i fundadora de la companyia reusenca ‘Les Artistes Locals’. Ha col·laborat en nombrosos espectacles i és professora en diverses escoles de dansa.

Què és el joc teatral? Com podem aplicar-ho a la dansa? Com ens pot ajudar la dansa-teatre a comunicar-nos? En aquest taller es pretén investigar com ens expressem emocionalment i com arribem a solucionar els conflictes a partir de l’escolta activa personal i grupal a partir dels llenguatges expressius de la dansa, la música i el teatre. També es pretén descobrir la relació entre la música i el moviment, desenvolupant la creativitat i prenent consciència, des del propi cos, de l’enriquiment que ens poden aportar els diferents llenguatges artístics.

Redacció