.

El Barrilet infantil de Santa Tecla 2016

El Barrilet infantil de Santa Tecla 2016

Dimecres 14 de setembre, a dos quarts de sis de la tarda a la plaça Verdaguer es presenta el barrilet infantil de les festes dedicat al Drac Petit de Sant Roc. La festa promet ser grossa. Després d’un any de parada hi ha ganes de Begudeta i per celebrar-ho la festa de presentació comptarà amb la música dels grallers dels Xiquets de Tarragona, un taller de Tecletes que us convertirà en dracs i la presència del protagonista del barrilet, el drac petit.

El projecte que va néixer en el marc de l’associació Tecletes i que va ser produït per Puzzle, Rusc Produccions i Raffa Gelatti proposa una beguda deliciosa i saludable, sense alcohol i, per tant, apta per a tots els públics: per a nens, per a embarassades o, senzillament, per a qui opti per gaudir de les festes abstenint-se de beure alcohol. Una refrescant combinació de sucs de maduixa i llimona. Apta també per a celíacs, per a intolerants a la lactosa i a l’ou.

En aquesta ocasió, l’autora de la il·lustració és la tarragonina Marta Contreras. Es pot veure els seus dibuixos en contes com “Formigues a la cuina” de l’editorial ‘Piscina un petit oceà’, “Els Superherois de la Sang” del Banc de Sang o l’Àliga del segon volum de la col·lecció de contes del Seguici de Tarragona d’Insitu Comunicació i l’Associació d’Amics de la Colla Jove. També ha participat en diferents edicions del Festival Minipop.

El Barrilet infantil es dedica cada any a un element del seguici petit. El primer any va ser l’Àliga; el segon, la Vibrieta; el tercer, la Mulasseta, i aquesta vegada el protagonista del gotet és el Drac de Sant Roc.

A banda del dia de la presentació el Barrilet es podrà comprar també a l’estand de la festa, a les botigues To2BB, El Lloro i i la Botigueta de la Festa, als restaurant La Morada i la Mestressa del Tôful, al Tàstum i Can Peret de la Plaça de la Font, a la geladeria de la Plaça del Rei, a As Crechas i a la vermuteria de la Plaça del Fòrum, al Sushi Take Away de Cos del Bou, al Solet i a la geladeria Nocciola Toscana del carrer Major, a la Terrasseta de Santa Tecla al parc Saavedra i com no a les geladeries Raffa Gelatti de la plaça Verdaguer, el Serrallo i el Balcó del Mediterrani, on també es podrà carregar.

El preu del barrilet buit és de 3.5€ i 5€ ple. Cada recàrrega costarà 2€.