.

.

TOTS 21


Els dos primers caps de setmana de juliol, el barri de Sant Salvador i Sant Ramon acollirà per primer vegada una ruta de tapes per dinamitzar el comerç i restauració d’aquesta zona de Tarragona. “Sansa de Tapes. De ‘tapeo’ per Sant Salvador” és una ruta organitzada per l’Associació de Comerciants del barri amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona, l’Associació de Veïns de Sant Salvador i Sant Ramon, el Pla de Desenvolupament Comunitari i la fotògrafa voluntària Montse Parisi i té l’objectiu de dinamitzar i donar a conèixer el comerç i la restauració de la zona.

Un total de dotze establiments (nou bars i restaurants i tres fleques) de Sant Salvador i Sant Ramon oferiran tastets amb beguda a un preu de 2,5 euros durant els caps de setmana del 3 al 5 i del 10 al 12 de juliol en horari de migdia i vespre. Hi trobarem tapes per a tots els gustos i edats: des d’una original tapa en forma d’àngel a una mini hamburguesa o un tall de pizza per als més petits perquè la ruta sigui una bona opció per tota la família.

A més, entre totes les persones que completin la ruta i lliurin la butlleta segellada per tots els establiments, es sortejarà una estada a pensió complerta per a dues persones a l’Hotel Aquum Spa i un val de compra per valor de 30 euros per gastar als comerços adherits a l’Associació de Comerciants de Sant Salvador.