TOTS 21

Hi haurà un concurs per l'inflable més original, amb marxandatge de l'entitat com a premi.

Hi haurà un concurs per l’inflable més original, amb marxandatge de l’entitat com a premi.

El ball de diables infantil de Torredembarra va ser presentat a la plaça del Castell de Torredembarra el 29 d’agost de 1999, apadrinat pels balls de diables infantils de Tarragona i l’Arboç. Dins de la Festa Major del Quadre de Santa Rosalia, organitza diverses activitats per celebrar el XXè aniversari. El divendres 12 de juliol a dos quarts de set de la tarda al Pati del Castell es presentarà la samarreta commemorativa del XXè aniversari, amb disseny d’Eloi Figuerola, la qual es podrà adquirir per 10 €. Seguidament, a la plaça de l’Escorxador, es durà a terme una globotada.

L’acte consisteixen que els més petits de la vila facin petar milers de globus amb un escuradents simulant el so d’una traca. A les nou del vespre, pels carrers del nucli antic, el ball de diables infantil farà un correfoc acompanyat dels dos balls de diables que el van apadrinar l’agost de 1999: el ball de diables infantil de Tarragona i el ball de diables infantil de l’Arboç. L’endemà dissabte dia 13, d’onze del matí a dues de la tarda, a la plaça de l’Escorxador, vermut musical «Escorxatrònic» amb DJ Xart.

A més, tobogan d’aigua per a infants i adults (preu per cada baixada 0,50 €, i per 5 € baixades il·limitades). Hi haurà un concurs per l’inflable més original, amb marxandatge de l’entitat com a premi. A més, com a actes propis de la Festa Major del Quadre a les set de la tarda es participarà en la cercavila infantil. El ball de diables adult per la seva banda, com a actes habituals, farà el correfoc del diumenge 14 a dos quarts d’onze de la nit, acompanyat dels balls de diables de Tarragona, del Vendrell i de la Bisbal del Penedès, la Virgília i el Drac de Llorenç. Finalment, el dia 15, juntament amb tot el seguici, serà a la Processó de dos quarts de vuit de la tarda.