.

.

TOTS 21

Amb totes les mesures de seguretat Covid, els alcaldes, alcaldesses i representants municipals s’han reunit presencialment al Parc Astronòmic de Prades, amb l’alcaldessa del municipi ,Lídia Bargas com a anfitriona. Foto: Consell

Avui dimecres 28 de juliol, el Consell Comarcal del Baix Camp ha celebrat el primer Consell d’Alcaldies presencial després de l’inici de la pandèmia, 18 mesos després de l’última reunió presencial el mes de gener de 2020. Aquest ha estat també el primer Consell d’Alcaldies presidit per la recentment nomenada presidenta de l’ens, Rosa M. Abelló.

Amb totes les mesures de seguretat Covid, els alcaldes, alcaldesses i representants municipals s’han reunit presencialment al Parc Astronòmic de Prades, amb l’alcaldessa del municipi ,Lídia Bargas com a anfitriona.

Durant la trobada s’ha presentat l’estudi d’anàlisi potencial fotovoltaic dels municipis del Baix Camp, fet per l’empresa km0energy per encàrrec del Consorci Leader del Camp, en el que participa el Consell Comarcal del Baix Camp.

També s’han exposat els nous criteris del conveni de delegació de competències de la gestió dels residus municipals a la comarca, per tal d’adaptar els convenis existents a la nova normativa administrativa i a la cartera de serveis actual de l’empresa comarcal Secomsa.

Per últim, també s’ha exposat als municipis l’addenda econòmica per la prestació dels serveis socials per al 2021, a l’espera que l’ens comarcal tanqui el contracte programa amb la Generalitat per als propers quatre anys.

Prèviament a l’inici del Consell d’Alcaldies, representants municipals ha pogut fer un tast de les activitats que s’ofereixen al Parc Astronòmic de Prades.

Redacció