.

El DiR Golf Costa Daurada es prepara per viure dues jornades apassionants per commemorar el Dia de la Dona. Així, el 8 i 9 de març tothom està convidat a venir a fer esport al Club amb una samarreta de color morat.

El divendres 8 de març estan previstes fins a sis activitats dirigides. Pel matí serà el torn de Tonifica’t, a partir de les 9,30 hores. A continuació un especial de Zumba i Spinning a les 10,30 hores. A primera hora de la tarda serà el torn del Body Balance, a les 17,15 hores. Seguidament serà el torn del Body Combat, a les 18,15 hores. Body Pump tancarà la jornada del divendres a les 19,15 hores amb l’última classe dirigida del dia.

El dissabte serà el torn de la Masterclass de Zumba a càrrec de la monitora i professional del ball, Anna Mateu. Qui, juntament amb el monitor i professional del ball Erick Mariano faran gaudir a totes les persones que s’aproximin a la terrassa del gimnàs del DiR Golf Costa Daurada a les 11,30 hores del matí. L’activitat serà gratuïta per socis i no socis. Entre tots els esportistes que participin se sortejaran diversos productes i merchandising del Club.