.

Els dos centres ofereixen un total d'onze cicles formatius de grau superior per al proper curs 2019-2020

Els dos centres ofereixen un total d’onze cicles formatius de grau superior per al proper curs 2019-2020

Les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus obren el període de preinscripció als cicles formatius de grau superior el proper dimecres, 29 de maig, que s’allargarà fins el dia 5 de juny. La preinscripció es pot realitzar online o presencialment als dos centres. El calendari i els requisits exigits als interessats en cursar aquests estudis reglats venen marcats des del Departament d’Educació de la Generalitat i es poden consultar al web www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny.

L’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona (carretera de Valls, s/n) ofereix un total de set cicles formatius de grau superior: Animació, de Gràfica Publicitària, d’Il·lustració, de Fotografia, d’Arts Aplicades al Mur i de Joieria Artística. A l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació a Reus (c/ del Vent, 6) s’hi poden cursar els cicles de Gràfica Audiovisual, Infografia 3D, Arquitectura Efímera, Projectes i direcció d’obres de decoració i, des del passat curs, un cicle formatiu de grau superior en Videojocs i entorns virtuals.

L’oferta formativa de les Escoles d’Art i Disseny de la Diputació a Tarragona i Reus és de referència al Camp de Tarragona, perquè ofereixen una preparació i qualificació professional. Els onze cicles formatius de grau superior en Arts Plàstiques i Disseny tenen una durada de dos cursos acadèmics, amb una clara vocació de preparar als estudiants pel món laboral.

Nou cicle a Tortosa

El curs 2019-2020 l’Escola d’Art de la Diputació a Tortosa inicia el cicle formatiu de grau superior, conjuntament amb l’Institut de l’Ebre i amb titularitat de la Departament d’Educació de la Generalitat. Es tracta del cicle de Modelisme i matriceria ceràmica. El calendari i requisits d’accés i preinscripció són els mateixos que en tots els estudis reglats per la Generalitat, i des de la Diputació se n’informa al web www.dipta.cat/EstudiarArtiDisseny.