.

Degut a l’interès que ha despertat la iniciativa, i al fet que moltes persones han expressat el seu desig de participar-hi, el 1r Concurs de Guarniment Nadalenc dels balcons s’ha ampliat a tot el nucli urbà de Constantí. Inicialment, es tractava d’una iniciativa impulsada per l’Associació de Veïns del Grup Centcelles, amb el suport de l’Ajuntament, però la gran acollida que va tenir la proposta entre tota la ciutadania ha fet que s’obri el concurs a tota la població. D’aquesta manera, podrà participar del concurs qualsevol veí/na del municipi amb balcó. Per aquest motiu, a banda de fer les inscripcions a la seu de l’Associació de Veïns de Centcelles (carrer Centcelles, 28 Baixos), també es podran fer les inscripcions a l’OAC de l’Ajuntament.

Les inscripcions s’han de fer abans del dia 5 de desembre. Els balcons hauran d’estar decorats des del 10 de desembre i fins el dia 21 de desembre. Durant aquest període, el jurat del concurs observarà els balcons presentats a concurs per tal de valorar-ne el guarniment.  Es faran fotografies dels balcons decorats i aquestes imatges podran ser emprades per l’Ajuntament de Constantí com a element de difusió de la iniciativa i promoció de la col·laboració veïnal.

Un jurat s’encarregarà de valorar el guarniment dels balcons i escollir els guanyadors.  S’atorgaran tres premis: – Al balcó més original; al balcó de més qualitat artística; i finalment, un tercer premi al balcó amb més materials reciclats. El veredicte del jurat, i l’entrega de premis es farà públic coincidint amb el pregó de la festa major d’hivern de Constantí. Les bases del concurs es poden consultar al web: www.constanti.cat