.

Un moment de l'assemblea celebrada dijous

Eduard Farriol continua al capdavant com a president de l’‘Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, que ha renovat la seva junta  directiva per dos anys més. Farriol continuarà al capdavant de  l’entitat com a president en produir-se la renovació automàtica de  l’òrgan executiu, en haver-hi, només, una candidatura presentada.

Ahir dijous a la tarda, en el marc de l’assemblea general que se  celebra cada any per aquestes dates, a principis de la temporada  turística, es va donar compte a tots els associats d’aquesta  renovació. Un acte que es va dur a terme a l’Aula Magna de la Facultat  de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, a  Vila-seca, i que va incloure altres punts d’interès com donar compte  als associats de la retirada dels recursos que l’Associació Hotelera  tenia interposats contra l’Ajuntament de Salou.

Un altre dels punts que es va aprovar fou el de limitar el mandat de  la presidència a un període de quatre anys, màxim, és a dir, dues  legislatures. Fins ara, els estatuts no contemplaven cap mena de  termini.

L’assemblea, presidida per Eduard Farriol, va comptar amb  l’assistència de tots els membres de la junta de l’Associació Hotelera  i també hi van assistir els gerents i directors dels establiments  hotelers associats.

/* JS para menú plegable móvil Divi */