.

Un moment de la representació de l’obra. Foto: David Ruano

Conspiranoia, una comèdia de Marc Angelet i Jordi Casanovas, és la penúltima cita de la temporada teatral impulsada des de la regidoria de Cultura i festes de l’Ajuntament del Morell. En aquesta proposta, dirigida pel mateix Casanovas, uns amics intenten fer entrar en raó a una amiga en comú que creu que la terra és plana.

Heu tingut mai ganes d’agafar per la solapa a algú i dir-li que el que està pensant és totalment equivocat? Heu tingut mai la sensació que els vostres amics jutjaven d’amagat les vostres conviccions polítiques? Si tenim una visió del món completament diferent de la que tenen els nostres amics, és fàcil continuar sent amics? El repartiment de luxe encapçalat per Eduard Farelo i Àurea Márquez ens ajudarà a resoldre totes aquestes preguntes, dissabte 16 de març a les 20 hores.

Aquesta comèdia formarà part de la iniciativa Cap Butaca Buida, una iniciativa que té com a objectiu omplir totes les butaques dels teatres de Catalunya el dissabte 16 de març. Aquest projecte és impulsat per Adetca, Time Out, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació i l’Ajuntament de Barcelona.

Les entrades pels altres espectacles programats fins a finals de temporada tenen un preu de 12 euros, anticipades, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 15 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros.

Aquesta és la quarta proposta cultural d’una temporada 2024 que torna a subratllar l’aposta pel teatre, música en directe, circ i un ampli ventall de disciplines que culminaran amb el 9è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del nostre municipi.