.

Dura derrota del CF Pobla de Mafumet davant l’Europa per 0 a 4, el matí de diumenge al Municipal pobletà.

La primera part ha començat de la pitjor manera pels homes d’Alberto Gallego, ja que veien com al minut 6, Gabi, de l’Europa, augmentava el marcador. Tot i així, els locals han seguit lluitant, i pocs minuts després, Joel ha pogut aconseguir l’empat, però el travesser de la porteria rival ha acabat enviant el seu potent xut fora. Montero i Pol Prats també han tingut dos ocasions clares, però que no han acabat al fons de la porteria de l’Europa.

Al segon temps, al minut 57, Èric, de l’Europa, ampliava diferències, posant el 0 a 2 en el marcador. Pocs minuts després, Alberto Gallego realitzava un triple canvi en l’equip local, per intentar canviar la dinàmica del partit, però el resultat no ha estat l’esperat.
Els pobletans, buscant el gol que els fes tornar a entrar en el partit, han encaixat el tercer. Al minut 75, una rematada de cap d’Alberto, ha posat el 0 a 3.

Finalment, al minut 86, i amb un CF Pobla de Mafumet rendit, els visitants posaven la cirereta del pastís, amb un gol d’Eloi.
El CF Pobla de Mafumet continua amb 41 punts i es situa catorzè a la classificació. El proper cap de setmana s’enfrontarà al FC Martinenc.