.

Cartell de la doble campanya dels comerciants de Roda de Berà

L’associació de Comerciants i Restauradors de Roda de Berà ha posat en marxa dues noves campanyes comercials. Amb la primera d’elles, aprofitant la festivitat de Setmana Santa, se sortejaran diverses mones de Pasqua, el diumenge 20 de març, a les 12 del migdia, a la plaça de la Sardana.

L’altra campanya, en el marc de la diada de Sant Jordi, sortejarà quatre lots de llibres i roses. Serà el 23 d’abril a l’estudi mòbil de Roda de Berà Ràdio, dins el programa especial de Sant Jordi del magazine A Mig Matí, en directe des de la plaça de la Sardana.

Per participar en ambdós sortejos s’hauran de guardar els tiquets de compra dels comerços associats i dipositar-los dins de l’urna el mateix dia.

Desfilada Roda

L’entitat, mostrant-se com una de les més actives del municipi, ha organitzat per al proper 20 d’abril una desfilada de moda, Desfilada Roda.

Així, a partir de les set de la tarda el Poliesportiu Municipal acollirà una mostra dels productes i serveis d’alguns dels comerços associats a l’entitat, com són moda infantil Peques, joieria Miralles, complements Lumais, perruqueria Erian, papereria Cèlia i Perruqueria C&G, els quals han preparat també sorteig de regals i moltes sorpreses.

Aquesta, és una forma d’apropar el comerç local i de proximitat als ciutadans i a totes aquelles persones que visiten Roda de Berà aprofitant els dies de Setmana Santa.

La Desfilada Roda compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roda de Berà.

/* JS para menú plegable móvil Divi */