TOTS 21

Cartell dTapes Torredembarra 2015.

Cartell dTapes Torredembarra 2015.

El Patronat Municipal de Turisme de Torredembarra i la Regidoria de Comerç i Promoció E­co­nòmica organitzen la tercera edició del Dtapes per Torredembarra que tindrà lloc del 5 al 21 de juny. Hi prendran part un total de 55 establiments que durant dues setmanes oferiran una tapa + beguda per només 2,5 €.

Per incentivar la participació, es realitzaran diferents sorteigs: amb un mínim de 15/tapes segells diferents es pren part en el sorteig de lots de productes Maystar, packs d’ampolles de Cervesa Estraperlo o sortides amb catamarà i amb 30 tapes diferents es participa al sorteig de dues tablets.

Com a novetat d’enguany, s’ha creat una pàgina web específica per informar i comentar i valorar les millors tapes (www.dtapestorredembarra.cat) on s’hi trobarà tota la informació relacionada amb el Dtapes Torredembarra.
Igual que l’any passat, es podran descarregar els codis Qr’s amb el dispositiu mòbil o tablet. I també es pot prendre part en el concurs Instagram publicant les imatges que facin referència al Dtapes Torredembarra 2015 amb l’etiqueta #DtapesTdb2015 per accedir a un dels premis a les 3 millors fotografies.
En aquest enllaç podeu consultar els 55 establiments participants.