.

.

TOTS 21


Premiats durant l'atorgament dels premis de seguretat i qualitat. Foto: Cedida

Premiats durant l’atorgament dels premis de seguretat i qualitat. Foto: Cedida

Dow Chemical Ibérica ha celebrat una nova edició del Premi Anual de l’Empresa de Serveis. Aquest reconeixement premia la seguretat amb què treballen les companyies de serveis a Dow, així com la qualitat amb què s’executen els treballs.

Atorgat d’acord amb els criteris establerts pel Pla d’Avaluació de les Empreses de Serveis, dels seus resultats de seguretat i de qualitat de les seves intervencions, en aquesta ocasió han resultat mereixedores d’aquest distingit guardó les empreses MASA, en la categoria de “Premi Seguretat Millor Empresa de Serveis de Manteniment 2014” i “Premi de qualitat d’execució de treballs 2014” i ALTRAD-Rodisola, guanyadora del “Premi Seguretat millor empresa en Construcció 2014”. Ambdues companyies han destacat per una realització de
treballs en camp impecable, així com per importants suggeriments relacionats amb la Seguretat i la qualitat en la realització de la seva activitat.

El premi s’atorga després de l’avaluació continuada de diferents factors, sempre relacionats amb la Seguretat de persones i instal·lacions i la qualitat dels treballs a desenvolupar, així com la fiabilitat de les seves intervencions.

El premi reconeix l’esforç i la dedicació de MASA i ALTRAD-Rodisola, formant part de l’ampli Pla de Seguretat i Qualitat de Dow. L’objectiu és aconseguir un espai de treball lliure d’accidents i d’incidents, i assolir uns nivells òptims de fiabilitat i productivitat en les intervencions. És a dir, assolir la xifra de zero incidents i zero accidents, tant de seguretat com de
fiabilitat, sent cada vegada més productius.