.

.

TOTS 21


Tarragona començarà a rebre refugiats d'altres països

Tarragona començarà a rebre refugiats d’altres països

Un total de 12 refugiats eritreus arribaran aquest dimecres a les comarques de Tarragona, procedents d’Itàlia. Es tracta d’una dotzena d’homes, sense cap dona ni menor d’edat. Aquests refugiats formen part d’un contingent de 27 refugiats procedents d’Itàlia que arribaran a Madrid aquest dimecres. Nou eritreus més aniran a Guipúscoa, cinc més a Madrid, i un centreafricà també es quedarà a Madrid.

Aquests eritreus s’afegiran als deu refugiats sirians que aquest dimarts han arribat a Catalunya, en concret a les comarques de Barcelona, procedents de Grècia. Les tres famílies sirianes estan formades per tres homes, tres dones i quatre menors d’edat. Els deu refugiats sirians formen part d’un grup de vint que seran allotjats a l’Estat espanyol. Uns altres nou aniran a la província de Saragossa i un a la de Sevilla.

A tots ells els seguiran 45 refugiats més procedents de Grècia que arribaran el 30 de maig. Són sirians i iraquians, a més d’un centreafricà, que es repartiran per diverses comunitats autònomes. L’1 de juny arribaran cinc sirians a Castella i Lleó, nou més a Navarra i cinc iraquians també a Navarra. Abans del juliol s’esperen 67 refugiats més.