.

.

TOTS 21


L’alcalde de Cambrils, Alfredo Clúa, en una imatge d’arxiu. Foto: Tots21

La campanya Cambrils Reviu acull totes les activitats del Departament de Serveis de l’Ajuntament de Cambrils pel que fa a reparacions a l’asfalt, reforma de voreres, i arranjament de camins. A principis de febrer és un bon moment per fer balanç de la Campanya “Cambrils Reviu” en el camp de les reparacions a l’asfalt, subratlla el consistori.

La campanya neix de la constatació que els forats i clivells eren un mal extès per tot el municipi, especialment les urbanitzacions. Amb l’afany de reduir les molèsties i el perills de l’asfalt en mal estat, s’ ha prioritzat la posta a punt dels carrers més afectats. I precisament la llarga incubació d’aquest problema és el que va donar nom a la Campanya.

El regidor de Serveis, Alejandro Garcia, ha declarat que els forats a l’asfalt no es fan d’un dia a l’altre i que a la situació actual s’hi ha arribat per una herència de fa anys. “L’estat general dels carrers del municipi obligava que aquesta primera actuació fos dirigida especialment als irregularitats i deficiències en els nostres carrers”.

Tan sols aquesta setmana la brigada municipal ha fet les següents reparacions d’asfalt: Avinguda Vilafortuny, Camí de Mas d’en Bosch, Avinguda la Mussara, Carrer Mulhacén, Picos de Europa, Carrer Joan Maragall, Carrer Gaudí, Passeig Albert, Avinguda Baix Camp, Carrer Jaume Ferran, Carrer Castell de Palau Tordera i Carrer Anselm Clavé.

Val a dir que el present mandat serà propici pels carrers de la vila i l’exemple més palpable en serà una de les obres insígnia l’arranjament i millora del Carrer Orquidees. La campanya continuarà fins haver repassat bona part dels carrers afectats. El següent pas serà la renovació de paviment en els carrers més afectats. En aquest punt cal recordar que una part de les urbanitzacions de la vila encara no estan recepcionades per l’Ajuntament i haurien de ser els veïns qui es fessin càrrec del manteniment.

Serveis disposa a més de les següents memòries valorades i adjudicades, que s’executaran entre febrer i març:

– Reparació del paviment del carrer Castell d’Almansa à previst executar la segona setmana de febrer.
– Reparació del paviment del carrer Pau Casals entre c/ Barques i C/Pescadors à previst executar 1 de març.
– Reparació del paviment del carrer Colom a l’alçada de la Creu Roja.
– Reparació del mur del pont dels Teixells.

L’alcalde, Alfredo Clúa, està fent un seguiment de les actuacions per quan l’estat de les calçades que s’ha trobat l’actual govern era crític. Un cop assolits els objectius d’aquesta campanya s’està treballant en noves fórmules efectives que incloguin també la neteja a fons dels carrers, ha informat el consistori.