.

.

TOTS 21


Carrer Eduard Toda de Reus

Carrer Eduard Toda de Reus

Els Mossos d’Esquadra van detenir aquest diumenge dos homes per haver comès un robatori amb força en una botiga a Reus. Els detinguts són dos homes de 27 i 31 anys, veïns de Salou i de nacionalitat kosovar, que van ser sorpresos mentre feien dos forats amb el mètode butró en una paret del pàrquing de l’edifici. Els fets es van produir aquest diumenge al voltant de les 9 de la nit quan uns agents de paisà que patrullaven per la població van rebre l’avís que un testimoni reclamava presència policial ja que en aquell precís moment s’estava produint un robatori en un establiment del carrer d’Eduard Toda.

Seguidament, diverses patrulles de policia es van dirigir al lloc mentre els agents de paisà observaven en una cantonada del carrer un home amb actitud vigilant que parlava neguitosament per telèfon en un idioma estranger. Posteriorment, els agents van apropar-se a la posició de l’home per tal d’identificar-lo, moment en què dues persones van sortir corrent del pàrquing i una d’elles va ser interceptada i detinguda pels mossos.

En les comprovacions posteriors a l’establiment, la policia va observar que la porta d’emergència d’accés al pàrquing tenia el pany forçat i en una de les parets hi havia dos forats del tipus butró d’uns 70 centímetres de diàmetre amb una distància entre aquests de tres metres.

A més, al costat dels dos forats els agents van localitzar diferents indicis incriminatoris, com un mall de grans dimensions, una destral i un tornavís. Els Mossos van detenir els dos homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en establiment comercial. Els detinguts passaran en les pròximes hores a disposició judicial en els jutjats de Reus.