.

Imatge d'arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

Imatge d’arxiu de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Foto: Romà Rofes / Tarragona21.cat

La Guàrdia Urbana ha detingut dues persones, un jove de 18 anys i un menor de 17, com a presumptes autors del delicte de robatori amb violència.

Poc després d’aquesta mitjanit, una patrulla que circulava per la Via de l’Imperi Romà ha estat requerida per un ciutadà, qui va explicar que tres joves acabaven d’intentar robar-li el telèfon mòbil.

Minuts després, a la plaça de la Font, un altre home amb un cop a la cara va explicar als agents que acabava de ser víctima d’un robatori amb violència al carrer Major. La descripció dels presumptes autors, tres joves entre 16 i 19 anys i vestits de color fosc, coincidia amb la facilitada pel primer testimoni.

Una estona més tard, la Sala de Coordinació va rebre la trucada d’un tercer ciutadà, lamentant que li acabaven de robar el telèfon mòbil per part, tot feia indicar, dels mateixos tres joves. Després encara es va rebre una darrera notificació d’una altra víctima de robatori d’un dispositiu mòbil, possiblement causat pels mateixos joves, mentre estava davant del centre comercial Parc Central.

Les tres patrulles desplaçades a la zona van localitzar i detenir dos dels tres joves amagats entre els matolls de la riba del riu Francolí.