.

Material decomissat pels Mossos. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Tarragona van detenir aquest dimecres a aquesta ciutat, una dona i un home de 30 i 40 anys respectivament, com a presumptes autors de dos robatoris a interior de vehicle. Així mateix a l’home se li atribueix un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle i un altre d’estafa bancària.

Els fets van tenir lloc pels volts de les 16.30 hores quan diversos testimonis van trucar al telèfon d’emergències 112, per informar que s’estava produint un robatori a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer Joan Fuster de Tarragona.

Diverses patrulles van iniciar un dispositiu de recerca dels autors després de comprovar que havien fugit amb un vehicle que havia estat sostret el passat 25 de desembre al municipi de la Pobla de Montornès (Baix Gaià).

Una hora més tard, es va tenir coneixement que dues persones estaven observant l’interior d’alguns vehicles estacionats al carrer Tomàs Forteza de la urbanització Cala Romana de Tarragona i que van trencar el vidre d’una furgoneta per sostraure objectes del seu interior.

Patrulles de paisà van localitzar minuts després el vehicle quan fugia per l’autovia A-7 en sentit nord, i el van poder aturar a l’alçada de La Mora. Els dos ocupants, un home i una dona, duien diners en metàl·lic, eines, una tauleta electrònica, claus de vehicles, un telèfon mòbil, diverses peces de roba i altres objectes de valor, la procedència dels quals no van poder acreditar.

Posteriorment es va comprovar que el detingut havia fet diversos pagaments en establiments comercials amb una targeta sostreta el mateix dia de l’interior d’un vehicle estacionat al carrer dels Oms de la Pobla de Montornès, d’on també va robar el vehicle en que viatjaven.

Per tot plegat, els mossos van detenir l’home per un delicte de robatori i furt d’ús de vehicle, dos robatoris a interior de vehicle i un delicte de furt i d’estafa bancària amb targeta de crèdit. La dona, va quedar investigada pels dos robatoris a interior de vehicle. Els autors acumulen més de 30 antecedents policials relacionats amb la mateixa tipologia delictiva.

La dona va quedar en llibertat el mateix dia de la seva detenció amb l’obligació de presentar-se davant l’autoritat judicial quan sigui requerida, mentre que l’home va passar ahir a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */