.

Tarragona-tindrà-la-terminal-de-creuers-definitiva-del-Port1

El Port de Tarragona atendrà demà, per primera vegada, dues escales simultànies de creuers. El vaixell de luxe ‘Serenissima’ atracarà a les instal·lacions de Port Tarraco a les 6.30h procedent de Barcelona i amb 110 passatgers a bord i una tripulació de 90 persones, aproximadament.

Turistes britànics desembarcaran a primera hora del matí i tindran l’opció de visitar el territori de manera lliure, o bé contractar una excursió de l’ampli ventall d’activitats que s’ofereixen a les companyies de creuers que aposten pel Port de Tarragona. El vaixell salparà a les 19h amb direcció València.

És la primera vegada que el ‘Serenissima’ visita el Port de Tarragona, és un creuer petit però de gran luxe i compta amb 87 metres d’eslora, una mànega de 13,30 m. i 4,95 m. de calat màxim.

Per altra banda, el creuer ‘Hamburg’ atracarà a les 8h a la terminal de creuers del Port de Tarragona, ubicada al dic de Llevant, amb 400 passatgers a bord, principalment de nacionalitat alemanya. Els creueristes també tindran l’opció de visitar el territori de manera lliure o bé participar de les excursions que se’ls ofereixen. El vaixell salparà a la 13h del mateix dijous amb direcció Alghero (Itàlia) per continuar la seva ruta pel Mediterrani.

Aquesta també és la primera ocasió en la que el ‘Hamburg’ fixa el Port de Tarragona com una de les seves escales. El creuer pertany a la naviliera Plantours Kreuzfahrten, té una eslora de 145 metres i opera com a creuer des de l’any 1989.

Un territori ‘que sorprèn’ a les companyies navilieres

Tarragona Cruise Port Costa Daurada pretén que cada creuerista gaudeixi d’”una experiència única quan visita el territori, una destinació en la que conflueixen totes les virtuts de l’estil de vida mediterrani: gastronomia, bodegues, sol, platges daurades, tradició, cultura, patrimoni monumental, arquitectura modernista, oci, relax, naturalesa i esports”.

Trànsit passeig de l’Escullera. Restringit accés des de les 7 a les 14h

El desplaçament dels passatgers amb autobusos i taxis des de la terminal de creuers fins la ciutat es realitzarà pel passeig de l’Escullera, és per aquest motiu que des de dijous a les 7h i fins les 14h els vianants i runners només podran utilitzar el carril pintat de color verd del passeig de l’Escullera.

La millor temporada de creuers

Queden 3 escales més per finalitzar la temporada de creuers al Port de Tarragona. Així, Tarragona Cruise Port Cosa Daurada tancarà la millor temporada de creuers fins al moment i es consolida com una destinació exclusiva i de destí de creuers a nivell internacional al Mediterrani.