.

.

TOTS 21


El cèntric carrer Consolat de Mar. Foto: Mitula

Dos homes amb passamuntanyes van irrompre la matinada de divendres al saló de joc Las Vegas, del cèntric carrer del Consolat de Mar de Cambrils, armats amb una pistola i un ganivet de grans dimensions, i van endur-se 7.000 euros, informa Diari de Tarragona.

Els dos individus duien les armes amagades i les van ensenyar a l’encarregat i a dos clients que es trobaven al lloc, quan ja era de matinada.

L’atracador que duia el ganivet va arraconar els dos clients, l’altre, amb la pistola a la mà, amenaçà l’encarregat demanat-lo diners. Aquest va accedir i va lliurar-los tot l’efectiu que duia.

Obtingut el botí, les tres víctimes van ser conduïdes a la força a un despatx, on van ser tancats amb clau. Postriorment van fugir a peu i no es desacarta que un cotxe els estés esperant.

Les tres víctimes van poder sortir del despatx i avisar els Mossos d’Esquadra. La descripció dels atracadors fixa que un d’ells superaria el metre vuitanta d’estatura i l’altra seria baixet, amb pèl llarg. Els Mossos, que van avisar diversos cossos de policies locals, els estan buscant.