.

L’Institut Cal·lípolis del Campus Educatiu té dos dels millors alumnes d’estètica i estilisme de tot l’Estat. Foto: Cedida

Dos estudiants de l’Institut Cal·lípolis de Tarragona, de la família d’Imatge personal, en Mario Man, del CFGS d’estètica integral i benestar, i la Rosanna Terrón, alumna del CFGS estilisme i direcció de perruqueria, van arribar a la final del campionat Spainskills, celebrat a Madrid al recinte ferial IFEMA els dies 9 a 13 d’abril després de guanyar la fase autonòmica celebrada a Barcelona.

Aquestes olimpiades nacionals de Formació Professional Spainskills, estan promogudes pel Ministeri d’Educació, Formació Professional i Esports i els diferents estudiants que hi participen demostren les seves habilitats tècniques i pràctiques adquirides al llarg de la seva formació.

Tots dos estudiants de l’Institut Cal·lípolis van fer una feina excepcional com a representants de la comunitat autònoma de Catalunya de les seves respectives especialitats, guanyant la medalla de plata, formant part així dels 96 participants que s’han endut medalla d’or, plata o bronze en alguna de les 29 modalitats oficials de la competició que va reunir els millors estudiants.