.

.

TOTS 21

Membres de la PAH davant d'Ibercaja. Foto:ACN

Membres de la PAH davant d’Ibercaja. Foto:ACN

Rosa María Rodríguez, portaveu de la PAH Tarragona, i Edgar Larrota, un afectat que no pot fer front a la hipoteca del seu pis a Vila-seca, han estat denunciats per coaccions per part d’Ibercaja. Els fets es remunten al mes de juliol, quan la PAH va ocupar l’oficina de l’entitat bancària que hi ha a la Rambla Nova de Tarragona per mirar de solucionar el cas de Larrota.

Per mostrar el seu rebuig a l’actuació d’Ibercaja, una quarantena de membres de la plataforma s’han concentrat a primera hora d’aquest matí a les portes de l’oficina, que han trobat tancada. Segons han explicat, Ibercaja es va oferir a retirar les denúncies si la PAH es comprometia a no fer més accions a les seves oficines.

Cridant consignes com ara “sí que es pot”, “culpables” o “si ens toquen a un ens toquen a tots”, una quarantena de persones han protestat aquest matí davant de l’oficina d’Ibercaja a la Rambla Nova de Tarragona. Rosa María Rodríguez, portaveu de la PAH Tarragona, ha exposat que el director d’aquesta sucursal l’ha denunciat per coaccions per una concentració que van dur a terme des de la plataforma al mes de juliol. “M’ha denunciat un senyor que no conec, al qual no li he vist la cara ni li he dirigit la paraula mai”, ha etzibat Rodríguez.