.

El concert començarà a les 19.30h i és gratuït

El grup de música Doctor Prats actuarà aquest dissabte dia 16 de desembre a Reus en el marc de la seva gira final. El concert serà al Passeig Mata, a partir de les 19:30 h, i serà gratuït. Aquest serà un dels grans concerts previstos per a aquests dies de la Campanya de Nadal, coordinat per Reus Cultura, i s’afegeix als dos concerts extraordinaris de Nadal de Joan Dausà, al Teatre Bartrina, els dies 28 i 29 de desembre.

La gira final de Doctor Prats comença el 15 de desembre, a la plaça de la Coma de Cassà de la Selva. L’endemà, el dia 16 de desembre, es farà a les 12:30 h un concert a la plaça del Morter a Balaguer, i a les 19:30 h, al passeig Mata de Reus. I finalment, el comiat serà a la plaça Nova de Terrassa, el diumenge 17 de desembre.

El mateix dissabte, a les 20:30 h, el Teatre Fortuny s’omplirà també de gom a gom amb la música de Rodrigo Cuevas, en el marc del Festival Accents. L’esdeveniment, en el que l’artista asturià presentarà “La Romería“, és el concert de clausura de l’Accents 2023, l’any en què s’ha celebrat el desè aniversari.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */