.

L'escola Pax rebra els atletes

Demà divendres arribarà a Tarragona la “Peace Run” (Cursa per la Pau) que es fa per etapes arreu del món, hi participen persones de diferents països portant una torxa com a símbol de la Pau. La finalitat d’aquesta cursa és la de crear un lligam entre els diferents pobles del món amb l’objectiu de fomentar la pau, la solidaritat i el benestar entre les persones.

Per aquest motiu, l’escola Pax de Tarragona acollirà l’arribada dels corredors, mitjançant una sèrie d’activitats organitzades amb els alumnes.

Durant dues setmanes la Cursa de la Pau correrà per l’Estat Espanyol. L’etapa de demà s’inicia a Benicarló i finalitzarà a l’escola Pax de Tarragona, a les 17:30h aproximadament, on s’hi realitzaran algunes de les activitats programades.

Els atletes arribaran a l’escola amb la torxa de la pau encesa, on els hi espera una calorosa benvinguda. Els participants de la cursa pronunciaran un breu discurs en diferents idiomes relacionats amb la “Peace Run” i la importància del valor de la pau entre la gent, les nacions i el treball en equip. Seguidament cantaran la cançó de la Peace Run, es farà una rotllana amb tots els presents i es passarà la torxa de mà a mà per compartir l’esperit del pacifisme.  Finalment es farà un recorregut per l’escola amb la torxa.

/* JS para menú plegable móvil Divi */