.

El diumenge 13 de novembre té lloc una nova edició de la caminada popular en benefici del Taller Baix Camp, una activitat del cicle de caminades populars, organitzada per la Regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure, amb el suport de Tretzesports.

La sortida serà a les 9:30h, des de la Llar residència Masia Roig, al carrer Capçanes 4 de Reus, i tindrà dos recorreguts: un de llarg d’11,5 quilòmetres i un curt de 4,5 quilòmetres. El recorregut anirà fins al parc de les families, direcció Riudoms pel camí de Castellvell, fins la riera de Maspujols i tornarà un altre cop pel camí dels Molins nous.

Com cada any s’organitzen activitats en acabar la caminada, i enguany es podrà gaudir de l’actuació del cantant i compositor reusenc Joan Masdéu, que oferirà un repàs als seus temes més coneguts. Hi haurà també servei de foodtruck i la parada amb les espelmes i sabons artesanals que s’elaboren al centre ocupacional de l’entitat.

A més, enguany es podrà adquirir el Vi Solidari del Taller Baix Camp, l’Ètim Syrah de la Cooperativa Falset Marçà, que s’ha presentat recentment. Aquest vi és el fruit de la col·laboració entre les dues entitats i va més enllà del propi vi, ja que en el procés d’elaboració del mateix vi hi participen persones amb discapacitat treballadores del Taller Baix Camp, que segueixen mantenint productives vinyes de socis de la cooperativa que no tenien continuïtat generacional i que s’haurien perdut, mantenint així la producció de raïm que entra al celler per fer vins de la DO Montsant.

Les inscripcions ja estan obertes, i us podeu inscriure, de forma gratuïta, a tracés de l’enllaç que trobareu a www.reusesport.cat

Redacció