.

‘HiHaHuttenBouwers (Constructors de cabanes)’ de la companyia de dansa holandesa De Stilte, és un espectacle adreçat a nens i nenes de 0 a 5 anys.

El Festival Més Petit de Tots arriba a Tarragona el diumenge, 12 de novembre, amb ‘HiHaHuttenBouwers (Constructors de cabanes)’ de la companyia de dansa holandesa De Stilte. El Teatre El Magatzem acull aquest espectacle adreçat a nens i nenes de 0 a 5 anys on un home i una dona crearan un evocador univers ple de sol, vent, pluja i neu on les fronteres entre públic i ballarins aniran desapareixent.

El Més Petit de Tots és un festival d’arts escèniques contemporànies que es realitza a 11 ciutats catalanes de l’11 al 26 de novembre, aquest any celebra la seva 13a edició i arriba a Tarragona per 4t any consecutiu. La programació inclou companyies internacionals i nacionals que presenten propostes artístiques adreçades a infants de 0 a 5 anys acompanyats de les seves famílies. Es tracta d’espectacles de petit format i de proximitat, on el públic comparteix escenari amb els artistes i que té com a principal objectiu crear experiències sensorials i artístiques per als més petits.

‘Blink Flash Duncan’ a càrrec de la companyia Mercat de les Flors – Associació Blink Flash, està inspirat en experiències vitals de la ballarina Isabela Duncan.

El diumenge 19 de novembre, El Magatzem acollirà la segona proposta del festival ‘Blink Flash Duncan’ a càrrec de la companyia Mercat de les Flors – Associació Blink Flash. L’espectacle està inspirat en experiències vitals de la ballarina Isabela Duncan i, a través de la dansa, presenta les vivències d’una noia, l’Isa, que descobreix objectes amagats a l’espai escènic per tal de despertar l’imaginari emocional del públic.

A Tarragona, El Més Petit de Tots forma part de la programació estable de Teatres de Tarragona i compta amb la col·laboració del Club dels Tarraconins i les Tecletes. Les entrades a un preu de 8€ poden adquirir-se a través de www.tarracoticket.com i també a les taquilles del Teatre Tarragona.

Més informació dels espectacles: HiHaHuttenBouwers i Blink Flash Duncan

Més informació del Festival: www.elmespetitdetots.cat