.

.

TOTS 21


Foto de grup de l'Agrupació Cultural

Foto de grup de l’Agrupació Cultural

El pròxim diumenge dia 2de junyde 2019tindrà lloc la setzena edició de la Caminada Popular Vila-seca –La Pineda –Vila-seca. La trobada serà apartir deles 8h del mateix dia a la Plaçade l’Església de Vila-secaper formalitzar la inscripció, i la sortida serà una hora més tard.Un any més aquesta activitat es revesteix de solidaritat ja que, en col·laboració amb l’Assemblea Local de la Creu Roja de Vila-seca, es recolliran aliments per a la campanya d’alimentació d’infants desafavorits.

Així doncs, la inscripció consistirà en l’aportació d’un quilo de menjar sec o un litre d’oli o llet per persona. Aquells que no puguin participar de la caminada però desitgin fer aportacionsper contribuir a la iniciativa, podran fer-ho a les oficines de la Creu Roja de l’Avinguda Generalitat, de dilluns a divendres en horari de 10-14h.La Caminada Popular de Vila-seca és una marxa de caire popular d’onze quilòmetres de distància, no competitiva, oberta a tothom, que té per objecte donar a conèixer part del terme de Vila-seca. Així, els caminadors podran contemplar antigues torres de defensa (a la mateixa plaça de l’Església, la Torre d’en Dolsa o la Torre dels Carboners) i magnífics espais naturals (el parc de la Torre d’en Dolsa, la Sèquia Major o la platja de La Pineda).

Enguany s’ha produïtun canvi en la data de celebració, passant de mitjans de maig a principis de juny. La raó és que s’ha fet coincidir amb la Setmanade la Salut, organitzada per l’Àrea deSalut en col·laboració ambl’Ajuntamentde Vila-seca.Tots els participants gaudiran d’unesmorzar a càrrec de la fleca Pantàstic i farem el típic sorteig de les seves postres.