.

Imatge d’una edició anterior de la cursa popular

El proper diumenge 10 de desembre se celebrarà la sisena edició de Cursa per la Marató de TV3, que començarà a les 9.30 hores del matí des del Passeig del Moll de Costa de Tarragona, on també es trobarà la línea d’arribada.

Amb un recorregut de 5 quilòmetres i un circuit urbà per la façana marítima i el centre de la ciutat, la prova atlètica està organitzada pel Club Athletic Track Bikila de Tarragona i l’empresa especialitzada en esdeveniments esportius Athletic Events.

Com a novetat d’aquesta edició, també hi haurà una marxa no competitiva d’uns 4,5 quilòmetres per a tots aquells que vulguin participar-hi sense córrer i col·laborar a recaptar fons per a la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties infeccioses.

Les inscripcions a l’esdeveniment esportiu benèfic s’han de fer anticipadament. Es poden realitzar de forma presencial a l’Avinguda Francesc Macià, número 5 de Tarragona, o bé online a la pàgina web www.athleticevents.net.

El preu per apuntar-s’hi és de 8,5 a 12 euros per adults i de 5 a 6 € per a nens i nenes en funció del termini d’inscripció i el tipus de prova.

Es preveu superar la participació i la recaptació de l’any anterior, quan es va aconseguir un donatiu global de 5.500 euros. La cursa estarà cronometrada amb xip al dorsal mentre que la marxa caminada serà no competitiva i tothom rebrà d’obsequi una samarreta tècnica commemorativa i avituallament.

Aquest esdeveniment esportiu, destinat a recaptar fons per la Marató de TV3, compta amb el patrocini de les empreses BASF, REPSOL, CARBONELL FIGUERES, Autoxandri Tarragona, Centre Atenció Primària Alt Camp així com amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, l’Ajuntament de la ciutat, el Port de Tarragona, La Marina Port Tarraco, entre altres entitats.

Es tracta d’una cursa de caràcter popular, oberta i accessible a tothom que tingui ganes de combinar l’esport amb la solidaritat. És una manera diferent de participar amb la Marató de TV3