.

oan Rovira col·leccionista de carruatges històrics; Raül Font, president del Gremi de Pagesos; la consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando i Jordi Batet, vocal del Gremi de Pagesos i responsable de l’organització tècnica de la festa

Joan Rovira col·leccionista de carruatges històrics; Raül Font, president del Gremi de Pagesos; la consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando i Jordi Batet, vocal del Gremi de Pagesos i responsable de l’organització tècnica de la festa

El Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre de Tarragona ha organitzat pel proper diumenge 17 de març la tradicional festa dels Tres Tombs, que sortirà l’avinguda Vidal i Barraquer a les 11.30 hores i recorrerà els carrers Francesc Bastos, Ramón y Cajal i arribarà a la Rambla Nova on farà els tres tombs.

La consellera de Relacions Ciutadanes, Elvira Ferrando, ha destacat que la celebració de la festa dels Tres Tombs està molt arrelada a la ciutat i que s’ha convertit en una bona combinació de tradició, potència i art i en una ocasió per compartir la festa al carrer. Ferrando també ha felicitat als organitzadors per aquesta iniciativa que es va recuperar als anys 80 i que requereix molt d’esforç i coordinació.

El president del Gremi de Pagesos, Raül Font, ha explicat que enguany hi participaran prop de 80 cavalls amb carros i diverses hípiques que sumaran fins a 150 animals que realitzaran els tradicionals tres tombs.

El cartell dels Tres Tombs és obra de l’artista i  vicepresident del Gremi de Pagesos de Sant Llorenç i Sant Isidre, Pere Joan Salas.