.

La Guàrdia Urbana ha preparat un ampli dispositiu amb motiu de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona Memorial Marbel Negueruela, que es disputa aquest diumenge 26 de novembre, amb l’objectiu de vetllar per la seguretat dels participants i del públic assistent i minimitzar les possibles afectacions per al conjunt de la ciutadania.

El dispositiu s’iniciarà dos dies abans de la cursa, el divendres 24, quan a partir de les 20 h del vespre ja no podrà haver-hi vehicles aparcats a l’avinguda Vidal i Barraquer, un dels epicentres de la cursa, on hi haurà la línia d’arribada i sortida i on s’instal·larà l’escenari principal de la prova.

El dissabte dia 25 a partir de les 20 h del vespre també hi haurà altres carrers que hauran de quedar lliures de cotxes i contenidors, ja que formen part del recorregut de la cursa:

  • Av. Vidal i Barraquer (des de Torres Jordi fins a Pere Martell)
  • Rambla President Lluís Companys (des de la plaça de la Generalitat fins a la plaça Imperial Tàrraco).
  • Lateral de l’avinguda Vidal i Barraquer (des de l’avinguda Roma fins a l’avinguda Ramón y Cajal)
  • Pare Palau (des de Prat de la Riba fins a la Rambla Nova)
  • Mallorca (des de Prat de la Riba fins a Alguer)

El gruix de les afectacions tindran lloc el mateix diumenge. A primera hora del matí ja es tallaran els carrers Vidal i Barraquer, Manuel de Falla i Smith, ja que els responsables de l’organització han de començar a muntar els elements necessaris per al desenvolupament de la prova. A partir de les 9.30 h, i amb l’objectiu de garantir la seguretat de la prova, es procedirà al tancament gradual del circuit, que s’allargarà fins a les 11.30 h o les 12.45 h, segons els casos.

Els carrers afectats per talls són els següents: Vidal i Barraquer, Manuel de Falla, Smith, Torres Jordi, Trafalgar, Independència, Ramón y Cajal, Prat de la Riba, plaça Imperial Tàrraco, Rambla Lluís Companys, avinguda Roma, carretera de València, plaça Europa, autovia de Salou, polígon Francolí, Pare Palau, Rambla Nova, plaça Ponent, Mallorca i Moll de Costa.

El dispositiu es tancarà a les 14 h, quan es reobrirà al trànsit l’avinguda Vidal i Barraquer.

L’Ajuntament de Tarragona recomana no utilitzar aquest diumenge el vehicle particular si no resulta imprescindible i atendre en tot moment les indicacions del personal, tant dels agents de seguretat com de l’equip de l’organització que col·labora en els dispositius de seguretat viària i control de pas.